Over ons

Over ons

Sfeervolle wanddecoratie waarmee de puntjes op de i worden gezet in het interieur: PUNT Design is born! Een jong, trendy en vernieuwende collectie die ontstaan is in 2019.

We ontwerpen, ontwikkelen en produceren alle werken van PUNT Design in eigen huis. Wij staan open voor samenwerking met kunstenaars. Inmiddels hebben we de leuke en creatieve ontwerpen van Annemiek van Doom en van Marjan aan onze PUNT Design collectie mogen toevoegen.

Door onze voortdurende zoektocht naar inspiratie en door gebruik te maken van kwalitatief  hoge materialen en printers van Canon/Océ kent onze creativiteit geen grenzen. Ook maatwerk en private label zijn uitdagingen die we graag aangaan.

Heeft u een vraag over onze collectie of wilt u meer informatie over de ontwikkeling van een private label collectie, bent u een kunstenaar en denkt u dat uw werken een aanvulling kunnen zijn voor ons, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per telefoon 0592-371759 of per e-mail info@punt-design.com .